marți, 13 septembrie 2016

Trusoul personalizat pentru botez, află detaliile care fac diferența


 Pentru că trusoul pentru botez este foarte important, am detaliat mai jos toate produsele incluse de noi: calitatea materialului, dimensiunea fiecărui articol, posibilitatea de a broda orice.

Trusou-botez-personalizat-casuta-cu-povesti-brodateTrusou-botez-personalizat-casuta-cu-povesti-brodate-cutie

Toate elementele trusoului sunt așezate într-o cutie delicată, cu imagini vintage, accesorizată cu dantelă și organza, accesorii ce se regăsesc și în toate elementele trusoului. 
- Pânza de mir/crasma este realizată din două straturi de pânză din bumbac 100%, decorată cu o dantelă fină și personalizată cu o broderie în ton cu tema botezului.
Prosop pentru copil  70x140 cm, din bumbac 100%, accesorizat cu dantelă fină din bumbac și organza, personalizat cu aceeași broderie ca și pânza de mir.
- Fașa este realizată din pânza de bumbac ca și pânza de mir, lunga de 150 cm, accesorizată cu dantelă fină pe margine și personalizată prin broderie cu tema botezului.
Sticluța de mir împodobită cu panză din bumbac, dantelă și organza, personalizată cu tema botezului, iar acest accesoriu poate fi detasat de sticlă pentru a nu se murdari cu ulei în momentul folosirii.
- Prosopul pentru preot 50x90 cm, din bumbac 100%, accesorizat cu dantelă și organza, personalizat cu o broderie în tema botezului. 
-Săculețul cu săpun pentru preot este realizat  din pânza de bumbac și dantelă, personalizat cu o broderie și contine un săpun pentru copii, parfumat discret și ambalat într-o folie transparentă pentru a fi protejat.
Batista bebelușului este realizată din aceeași pânza de bumbac, cu dantelă pe margine și personalizată print-o broderie cu tema botezului, aceasta putând fi folosită și ca marturii de botez pentru invitati.
        Alături de o imagine se poate broda numele copilului și data botezului.

Sună-ne și spune-ne la ce trusou te-ai gândit și noi îți oferim soluția personalizată!
Ne poți face o vizită pentru a vedea fiecare obiect și pentru a te convinge. Te așteptăm cu drag!